Tekstforfatning

ONLINE STRATEGEN

TELEFON

(45) 30 20 90 90

RINGSTEDVEJ 223

4600 KØGE

09.00 TIL 18.00

MANDAG TIL FREDAG

SUCCESFULD

TEKSTFORFATNING

Tekstforfatning

Tekstforfatning er en del af markedsføring, som ofte bliver undervurderet. Utallige kunder tabes på grund af dårlig tekst og kommunikation. Henvendelser bliver skæve i forhold til målgrupper, og det kan være svært at identificere hvorfor. Men når tekster formes rigtigt til de rigtige målgrupper, så kan man derimod fange flere mulige kunders opmærksomhed og give dem oplevelsen af at blive mødt - det betyder flere kunder, og flere tilfredse kunder. Det kan vi hjælpe jer med at opnå.

Segmentstyret tekstforfatning

Vi er alle, der arbejder med salg, vant til at tale om og arbejde med segmenter. Vi tænker i målgrupper, aldersgrupper, brancher osv. Når vi taler om alle disse forskellige grupper, tænker vi i billeder, i budskaber, kundens livssituation, positionen i kundens købsproces osv. Vi ved godt, at måden vi henvender os til en kunde på er afgørende. Og vi forsøger at gøre det bedst muligt, så vi ”rammer kunden lige der”, hvor kontakten bliver så positiv og handlingsorienteret som muligt. Alle kan skrive – ja, alle kan også tage et billede. Men det bliver bare bedre, når vi går til en fotograf med informationer om den kunde, der skal skabes kontakt til – det samme gør sig gældende med tekstforfatningen. Der ligger uddannelse og erfaring bag, som er afgørende for, hvor godt resultatet bliver.

 

Vi sætter os ind i jeres branche, position og kommunikationsstrategi og de segmenter, som I ønsker at gennembryde, udvide eller fastholde. Herefter er vi i stand til at hjælpe jer med at opnå den ønskede kontakt og effekt. Naturligvis gør vi det på både dansk og engelsk, alt efter jeres ønske.

Rådgivning og sparring

Vil I helst selv skrive jeres egne tekster? Vi tilbyder også sparring om formgivningen af jeres tekster eller korrekturlæsning. Her giver I os den viden, som vi ellers ville have researchet os frem til og efterfølgende vejleder vi jer i forhold til, hvad der sprogligt vil fungere bedst for jer. Naturligvis alt sammen med det formål at nå den målgruppe I ønsker - i sammenhæng med den identitet og strategi, som I ønsker at styrke. Den skriftlige sparring kræver forarbejde for os – og derfor er timeprisen lidt højere men antallet af timer vil være en del lavere.

 

Om I vælger skriftlig sparring og rådgivning eller ej, har vi også et tilbud om korrekturlæsning. I kan vælge klassisk korrektur eller korrekturlæsningen med vægt på, om formgivningen passer til det valgte medie, målgruppen og emnet eller produktet.

Oversættelse

Oversættelse er mange ting og kan fås i mange kvalitetsniveauer. Hos os kan du få det specialiserede og grundige stykke oversættelsesarbejde, til både kortere og længere tekster. Vi oversætter fra dansk til engelsk og fra engelsk til dansk. Vi sætter os ind i, hvem I er som firma, i jeres fagterminologi og modtagere.

 

 

 

ONLINE STRATEGEN

 

Onlinestrategen.dk

Bedre, sundere og klarere komunikation og en større ROI på din virksomhed - online.

NYHEDER

 

Vi åbnede den 01-08-2017

Jun 27, 2017

KONTAKT

 

Ringstedvej 223 4600 køge

Email: dl@onlinestrategen.dk

Telefon 30 20 90 90

© Copyright. All Rights Reserved